top of page

НАС

ЗА

ЗЕРМАН ТРЕЙД ООД е част от международната  структура на компанията за управление на проекти ZERMAN TECHNICS GROUP S.L Испания, която обединява общо седем международни  дружества с различни сфери на дейност.

Основан през 2012 г., в Пловдив -България , ЗЕРМАН ТРЕЙД беше  създаден като независима  от останалите компании влизащи в групата на  ZERMAN TECHNICS GROUP , с цел  разширение сферите на дейност и достигне до нови пазари.

От самото си създаване ЗЕРМАН ТРЕЙД започва да работи като търговска фирма занимаваща се  с внос, износ и реекспорт на различни продукти от хранителният сектор.

Дружеството е  специализирано в търсене, закупуване и доставяне на пресни плодове и зеленчуци от ЕС и Балканите за нуждите на фирми от  хранителният сектор, търговци на едро, супермаркети и търговци на дребно.

През  2015 г., ЗЕРМАН ТРЕЙД поставя началото на партньорството си със завод Glazov Distillery  един от водещите производители на алкохолни напитки в Русия и производител на добре познатата марка Водка Калашников.

ЗЕРМАН ТРЕЙД  е номиниран  партньор на Glazov Distillery  и е център за дистрибуция на оригинална руска водка "Калашников" и останалите брендове от гамата продукти на Glazov Distillery за България, Балканите и част от Европейските страни.

От началото на 2016 г., ЗЕРМАН ТРЕЙД е официален дистрибутор за България на Vantana Distillery, Гърция производител на традиционни Ouzo Vantana.

Нашите професионални умения и работа в търговския сектор непрекъснато се развиват.

Предимствата да 

 РАБОТИТЕ С НАС

НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ 

Широка мрежа от доставчици и контакти по различни точки на света, като по този начин сме в състояние да проследим предварително ценовите вариации и възможностите за закупуване.

Изпълнение на краткосрочни или дългосрочни ангажименти за доставка , както на малки така и на големи партиди и да предложи гъвкави схеми  удовлетворяващи изискванията на всеки отделен клиент и партньор.

 Високо качествени продукти  на конкурентни цени.  

Богата гама от високо качествени алкохолни продукти .

Координиране и мениджмънт на високо ниво  с  екип от обучени професионалисти за достигане до най-взискателните пазари .

Добро обслужване при постоянен контакт с квалифициираните ни служители за консултации,  съдействие  и получаване на отговори на вашите въпроси .

bottom of page